Migration to a new server completed. - Page 2
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
  1. #16
    Banned
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    10,457
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    53

    Default

    Thank you! I have my avvey back. I tried the thumbnails and it's not working yet. Also when I post... some like warning thing is on the top of the page. I don't understand what all it says. It only happened on the last few post I made.

  2. #17
    McD
    McD is offline
    Technical Support Sleuth McD's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Age
    34
    Posts
    6,481
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    16
    Rep Power
    47

    Default

    Everything is going great here.

  3. #18
    Registered User Michelle68's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    San Antonio, Texas, United States
    Age
    50
    Posts
    2,618
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    24

    Default

    Everything seems fine on this end. Thanks for all your hard work, Sara and Gabe!

  4. Remove Advertisements
    FrugalVillage.com
    Advertisements
     

  5. #19
    Registered User acabin42's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Arkansas
    Posts
    163
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    16

    Default

    It IS much faster! Thank you!

  6. #20
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    35

    Default

    you're welcome. Let us know if you find any bugs. This was a major move and sometimes not everything is caught at once!

  7. #21
    Registered User dcompton's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Louisiana
    Posts
    6,996
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    39

    Default

    It almost gave me a heart attack -- I had missed any announcement that it would be down, and when I tried to log on at work had that unusual message that the site was blocked - to contact my service provider. I thought the local IT Police had finally noticed and wondered why an employee was spending hours here. But I was going to put up a fight! I was very happy when it came up today.

  8. #22
    Founder Sara Noel's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Michigan
    Age
    50
    Posts
    19,023
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    10
    Rep Power
    60

    Default

    I bet a lot of people saw "site disabled" and were shocked, while others probably were so happy they celebrated. Ahh, but then we were back. LOL

  9. #23
    Banned
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    10,457
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    53

    Default

    lolly pops and suckers.
    Last edited by Palooka; 09-28-2009 at 04:44 AM.

  10. #24
    Registered User Monner 1's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Upstate NY
    Posts
    528
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    16

    Default

    A okay at this end of the line.

    Monner

  11. #25
    Registered User NikoSan999's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Florida
    Posts
    9,868
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    58

    Default

    Ok, definitely in the minority here. I was at home on mine last night and now in town on another computer. Both places places don't want to load, They get stuck. Both computers temp pages were dumped. Defraged etc. Turned off and restarted. Both this is so slow it's unreal. Like being on dial up.
    Bank of America is THE godfather of Hell with Wells Fargo running neck and neck. When the world ends the only things that will be left are cockroaches, Walmart, Wells Fargo and Bank of America. Not necessarily in that order. The order remains to be seen.

    Challenges
    Coupon/Sales Challenge July
    $

    Grocery Challenge/July
    Goal $250.00
    Total $

    Eat Out No More July
    Goal 20
    Accomp/7

    No Spend Challenge/July
    Goal 20
    Accomp 6

    Change Jar 2019
    $

    Christmas Fund 2019
    $

    Emergency/Sinking
    $100

  12. #26
    Registered User frugalfranny's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    PNW in summer---SW in wnter.
    Posts
    12,986
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    70

    Default

    Quote Originally Posted by NikoSan999 View Post
    Ok, definitely in the minority here. I was at home on mine last night and now in town on another computer. Both places places don't want to load, They get stuck. Both computers temp pages were dumped. Defraged etc. Turned off and restarted. Both this is so slow it's unreal. Like being on dial up.
    Same thing for me Nikko.........it has totally hung me up once....and I got no response for so long two or three other times I just quit. This started out decent......for a couple hours. Now it is horrid......worse than it has ever been.

    on IE8

  13. #27
    Registered User pop goes the weasel's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Pa
    Posts
    557
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    13

    Default

    As long as I stay on the plain instead of enhanced page it works fine and loads great. But if I switch back to the enhanced like I used to the pages take forever to load and then I only have 1/2 the forum page on the right and the rest are ads. I did put in a help ticket last week for this so it might be something else. Guess I'll just stay on the plain version.

  14. #28
    Registered User pop goes the weasel's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Pa
    Posts
    557
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    13

    Default

    Well I spoke too soon. Even though I am on the plain version the longer I'm on the slower the threads load and when I try to go to another I page of threads I get an ebulletin that says my search has no results or something like that. Oh well it takes a while to get the bugs out or new things.

  15. #29
    Registered User Sassyclass's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    usa
    Age
    59
    Posts
    5,276
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    35

    Default

    Quote Originally Posted by KeithBC View Post
    Ahah! That's what was going on. I couldn't get on for a while there.

    It sure seems zippy now!
    Same here, I was getting frustrated. Glad to see things are much much faster. Thanks

    Cat

  16. #30
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    35

    Default

    Made a couple tweaks today. For the folks that are having a hard time loading the pages...let me know how it goes.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. New server migration Thursday August 21st.
    By Gabe in forum Announcements
    Replies: 24
    Last Post: 08-21-2008, 10:05 PM
  2. Spring Hummingbird Migration
    By Darlene in forum Homesteading and gardening
    Replies: 7
    Last Post: 03-13-2003, 04:42 PM
  3. Another quilt completed
    By justGina in forum Quilting
    Replies: 2
    Last Post: 03-30-2002, 12:26 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •