Sarah - Gabe Question
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Registered User C@rol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,581
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    405
    Rep Power
    16

    Question Sarah - Gabe Question

    I cannot post to my Blog. I keep getting a 404 Error.
    Anything wrong?

  2. #2
    Registered User gapeach's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    2,893
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    27

    Default

    I can't post recipes as I get a 404 error as well. Also, I no longer have the (hope this is the correct term) emoticons. Help, please

  3. #3
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    You need to flush your dns on your computers.
    For instructions on how to do this....

    http://www.hacktrix.com/easy-ways-to...dows-and-linux

  4. Remove Advertisements
    FrugalVillage.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Registered User gapeach's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    2,893
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    27

    Default

    Thanks Gabe

  6. #5
    Registered User C@rol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,581
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    405
    Rep Power
    16

    Default

    Thanks Gabe. Will do.

  7. #6
    Registered User C@rol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,581
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    405
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by Gabe View Post
    You need to flush your dns on your computers.
    For instructions on how to do this....

    http://www.hacktrix.com/easy-ways-to...dows-and-linux
    Did this, cleaned out my temps, history, etc.
    My blog is the only place this is happening. I can post any where else on the site and on any other site.

    Thanks anyway.

  8. #7
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    on xp or windows vista?

  9. #8
    Registered User C@rol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,581
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    405
    Rep Power
    16

    Default

    I'm on XP Home.

    This is what I'm seeing Gabe.

  10. #9
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    can you post the whole capture indicating what url you are trying to reach?

  11. #10
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    Please post the link you are trying to get to.

  12. #11
    Registered User C@rol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,581
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    405
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by Gabe View Post
    can you post the whole capture indicating what url you are trying to reach?

    Please post the link you are trying to get to.
    1. See attached.

    2. The 404 Error occurs when I try to post on my blog on Frugal Village. The VillageBlogger I can't get into.

    Links:
    http://www.villageblogger.com/home.php
    http://www.villageblogger.com/InspirationLane/
    http://www.villageblogger.com/PrettyJewelryThings/

    Thanks

    P.S. I just downloaded IE7 and I emptied my dns cache, temps, etc. as I said before but that didn't help. This is the only site I'm having a problem.

  13. #12
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    Villageblogger is a different site. I currently have the website down right now. I will turn it back on for a week or two and post a warning to users to migrate to another website. Then we will turn it off completely. We built villageblogger before we had blogs on frugalvillage and the platform it uses is not supported by the folks that built the software application.

  14. #13
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    As far as your blog posting a comment to it. You have the URL wrong. Not sure where you are grabbing this url?
    It is incorrect. when you COMMENT to a blog you need to reference a blog post. You are not passing the variable to the program so it gives a 404.

    Which blog are you trying to comment to?
    Where are you clicking on this link from?
    Look at the 404 URL...
    A correct representation would be like this.

    https://www.frugalvillage.com/forums/...comment&b=3930

  15. #14
    Registered User C@rol's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,581
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    405
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by Gabe View Post
    Villageblogger is a different site. I currently have the website down right now. I will turn it back on for a week or two and post a warning to users to migrate to another website. Then we will turn it off completely. We built villageblogger before we had blogs on frugalvillage and the platform it uses is not supported by the folks that built the software application.
    Okay. I'll keep that in mind.

    As far as your blog posting a comment to it. You have the URL wrong. Not sure where you are grabbing this url?
    It is incorrect. when you COMMENT to a blog you need to reference a blog post. You are not passing the variable to the program so it gives a 404.

    Which blog are you trying to comment to?
    Where are you clicking on this link from?
    Look at the 404 URL...
    A correct representation would be like this.

    https://www.frugalvillage.com/forums/...comment&b=3930
    The URL that you see is what appears if I click on comment, edit or post now then the 404 Error page shows up. I don't enter a web address at all.

    But thanks for your help. I'll leave it as is.

  16. #15
    Registered User NikoSan999's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Florida
    Posts
    9,909
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    59

    Default

    I did the dns flush last night. No help. Said it was successful. Still takes about 10 minutes per page to turn..if it does at all. No other website including the sister site.
    Bank of America is THE godfather of Hell with Wells Fargo running neck and neck. When the world ends the only things that will be left are cockroaches, Walmart, Wells Fargo and Bank of America. Not necessarily in that order. The order remains to be seen.

    Challenges
    Coupon/Sales Challenge Feb
    $8.00

    Grocery Challenge/Feb
    Goal $250.00
    Total $33.55

    Eat Out No More Feb
    Goal 20
    Accomp/8

    No Spend Challenge/Feb
    Goal 20
    Accomp 4

    Change Jar 2020
    $

    Christmas Fund 2020
    $

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Sarah, help please......
    By lovestoread in forum Site Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-14-2008, 04:40 PM
  2. Gabe, a question about that Alexa toolbar....
    By Kimberlina in forum Computers
    Replies: 3
    Last Post: 01-07-2006, 12:16 AM
  3. Hey Sarah or Gabe...
    By Kimberlina in forum Site Support
    Replies: 2
    Last Post: 09-30-2005, 10:48 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •