Anyone else having problems? - Page 3
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74
  1. #31
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    Quote Originally Posted by NikoSan999 View Post
    Oh forgot, the pubads ( I think this is what the name is ) the reviews on it are nasty. Reviewers talk about their (pubads )clients ads hijacking browsers and such. And when my McAfee site advisor stops one of their ads it come back with it attempted to hijack THEIR ( mcafee's pretend browser ). Hard to explain.
    Ok, just googles Pubads and that is not the company. It is very close tho and has ran across the bottom many times already this morning but need to find the exact spelling. hope this helps

    Looks like you have spyware/virus/malware.

    Clean up the computer or seek some help from a technical friend/family.

  2. #32
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    You should only see google ads and General Mills/Betty Crocker and a select few other ads.

    So if you see any weird ads. Feel free to point them out. We will let you know if your computer is infected with malware.

  3. #33
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    Quote Originally Posted by Libby View Post
    Gabe you been talking with the bf lately? LOL You're saying the exact same thing he does - server not liking me...hmph!

    I just got another 404 error....but I was able to get back into the forums and get to this thread. Here's a copy of the error message (not that you don't already know what it looks like).

    Home » 404 Not Found
    Error 404 - Not Found

    Ooops, I cannot find you the page you are looking for. You may try to search my site another keyword or use the navigation on your right to browse my site.

    Can you post a link to the infringing link that's showing up as a 404? That would help me setup some rules on the server if its acting up with you.
    I need to have some examples.

    Thanks,

  4. Remove Advertisements
    FrugalVillage.com
    Advertisements
     

  5. #34
    Registered User MTS04's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    746
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by rcannon View Post
    And I make #3
    and I make #4. I've been saying it for a couple of weeks. ABP is an awesome extension to Firefox.

    The crackle ads popped up on my work computer. I called the MIS guru, they had to clean up a few computers. It is malware.

    Majorgeeks.com has free and safe downloads for spysweeper. Avast! is a great antivirus software. www.avast.com. I use them both on my home pc *knock wood* there have been no problems there.

  6. #35
    Registered User Libby's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Canada
    Posts
    8,930
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    59

    Default

    Quote Originally Posted by Gabe View Post
    Can you post a link to the infringing link that's showing up as a 404? That would help me setup some rules on the server if its acting up with you.
    I need to have some examples.

    Thanks,
    Ask and you shall receive

    Was trying to post to peanuts 'Frugal Christmas alone vs' thread but it still won't let me - so I just pm'ed my reply to her but tried to post to that thread again and BAM instant 404 error.

    https://www.frugalvillage.com/forums/...reply&t=125003


    PS: Gabe, can yas give the new server a lil hug for me? I need it to like me going forward ROFL

  7. #36
    Registered User Daisygirl's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Welland, Ontario, Canada
    Age
    51
    Posts
    2,506
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    24

    Default

    I am not sure how to submit a trouble ticket. I don't have outlook set up on my computer and when I do the "contact administrator" thing, I am unable to do so.

    The problem I am having is this: when I go to load pictures to an album it says a security code is missing - however I can load these as avatars.

    Am I doing something wrong?

  8. #37
    McD
    McD is offline
    Technical Support Sleuth McD's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Age
    35
    Posts
    6,481
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    16
    Rep Power
    48

    Default

    Karen, up on the upper right hand tool bar (by the view, games, links, etc) there is a link that says help.

    That takes you to the help center and on the left hand side there is a 'add new ticket' link. HTH!

  9. #38
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    Quote Originally Posted by Daisygirl View Post
    I am not sure how to submit a trouble ticket. I don't have outlook set up on my computer and when I do the "contact administrator" thing, I am unable to do so.

    The problem I am having is this: when I go to load pictures to an album it says a security code is missing - however I can load these as avatars.

    Am I doing something wrong?

    How many pictures are you trying to upload at once?
    I'm not able to repeat your problem on my side. So it will be a little tricky to trouble shoot.

    I am currently changing a couple programs to add functionality to pictures on frugalvillage. So maybe this might take care of your problem.

  10. #39
    Registered User Daisygirl's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Welland, Ontario, Canada
    Age
    51
    Posts
    2,506
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    24

    Default

    Hi Gabe - I am trying to load 5-6 pictures but I also tried loading them one at a time, only having trouble in the photo album section. Thank you for your patience with we, the illiterate masses, lol!

  11. #40
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    What size are the pictures?

  12. #41
    Registered User Daisygirl's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Welland, Ontario, Canada
    Age
    51
    Posts
    2,506
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    24

    Default

    2.69 mb

    (You have no idea how proud I am of being albe to find the answer to your question!)

  13. #42
    Registered User Libby's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Canada
    Posts
    8,930
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    59

    Default

    Allo? Trying to post a book review under the 'review' section. Got it all nice and purdy and clicked 'post' and then I got this error message: Error creating resized original! Error code: 127

    The link:
    https://www.frugalvillage.com/reviews/uploadproduct.php

    When I click on this link its taken me back to the original pages to input a review...hmmm.

    Now that I've tried it a 2nd time with a smaller pic I am getting this error message: Error creating thumbnail! Error code: 127

    Command: "/usr/bin/mogrify" -size 100x100 -quality 70 -geometry 100x100 /home/frugalvi/public_html/reviews/data//2/thumbs/513ar1nmqqL_BO2_204_203_200_PIsitb-sticker-arrow-click_TopRight_35_-76_AA240_SH20_OU01_.jpg


    Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/bin/jpegtran) is not within the allowed path(s): (/home/frugalvi:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/frugalvi/public_html/reviews/image-inc.php on line 315

    Warning: copy(/home/frugalvi/public_html/reviews/data//2/thumbs/513ar1nmqqL_BO2_204_203_200_PIsitb-sticker-arrow-click_TopRight_35_-76_AA240_SH20_OU01_.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /home/frugalvi/public_html/reviews/image-inc.php on line 463

    Warning: unlink(/home/frugalvi/public_html/reviews/data//2/thumbs/513ar1nmqqL_BO2_204_203_200_PIsitb-sticker-arrow-click_TopRight_35_-76_AA240_SH20_OU01_.jpg) [function.unlink]: No such file or directory in /home/frugalvi/public_html/reviews/image-inc.php on line 503


    Maybe I shouldn't try to post a pic?

    Third time's a charm....no pics allowed to be posted lol

  14. #43
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    Actually I can fix this problem. Thanks for posting the error. Let me work on it.

  15. #44
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    Give it a try and let me know if you are still getting this error.

  16. #45
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    Quote Originally Posted by Daisygirl View Post
    2.69 mb

    (You have no idea how proud I am of being albe to find the answer to your question!)

    If each picture is that size, you will not be able to upload them. I limit the size of the pictures. Try resizing them to under 1 mb.

    See if that fixes your issue.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. problems with DH and DD
    By arnie in forum Stepmoms and Second Wives
    Replies: 25
    Last Post: 12-23-2011, 07:22 PM
  2. Anyone else having problems.......
    By frugalfranny in forum Site Support
    Replies: 82
    Last Post: 06-08-2011, 04:50 PM
  3. Having problems getting on to FV
    By Rhiamon in forum Site Support
    Replies: 3
    Last Post: 03-21-2011, 07:37 AM
  4. Vacation problems are no longer problems :)
    By Bournecrazy in forum General Chat
    Replies: 6
    Last Post: 10-03-2008, 12:49 AM
  5. So many problems!
    By aylasmommy in forum Family
    Replies: 14
    Last Post: 06-15-2002, 03:29 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •