Mark Forums Read
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Registered User Labontet's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Central Florida
    Posts
    1,165
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    23

    Default Mark Forums Read

    Hello Gabe. I am sure you must be running into things that you do not want to see.

    I clicked on the button "Mark Forums Read" under Quick Links and it gave me the message:

    "Your submission could not be processed because a security token was invalid"

    I am sure this must be from the upgrading, etc. that is going on, but I did not know if you already knew about this one. If this message has already been given to you, I apologize for the duplication.

    Thanks

  2. #2
    Registered User Greebo's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Baltimore, Maryland
    Age
    51
    Posts
    8,566
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    83

  3. #3
    Registered User Labontet's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Central Florida
    Posts
    1,165
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    23

    Default

    HUH?
    Am I the only one that has this problem? If so, someone needs to intepret the modge-podge of words on that site. I do not understand the "techie words and instructions" that are shown.

    Thanks

  4. Remove Advertisements
    FrugalVillage.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Registered User Greebo's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Baltimore, Maryland
    Age
    51
    Posts
    8,566
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    83

    Default

    Quote Originally Posted by Labontet View Post
    HUH?
    Am I the only one that has this problem? If so, someone needs to intepret the modge-podge of words on that site. I do not understand the "techie words and instructions" that are shown.

    Thanks
    I was addressing Gabe.

    And no you're not the only one having the problem. It requires Gabe to fix it.

  6. #5
    Founder Sara Noel's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Michigan
    Age
    51
    Posts
    19,023
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    10
    Rep Power
    61

    Default

    Gabe is at work and then it's soccer night for the kids, so any issues won't be fixed until later. It's only a few things left.

  7. #6
    Registered User Labontet's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Central Florida
    Posts
    1,165
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    23

    Default

    Mark Forums Read and other things are working well now.

    Thank you for all of your hard work.

  8. #7
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    hmmmmm testing something disregard.

  9. #8
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    Quote Originally Posted by Labontet View Post
    Hello Gabe. I am sure you must be running into things that you do not want to see.

    I clicked on the button "Mark Forums Read" under Quick Links and it gave me the message:

    "Your submission could not be processed because a security token was invalid"

    I am sure this must be from the upgrading, etc. that is going on, but I did not know if you already knew about this one. If this message has already been given to you, I apologize for the duplication.

    Thanks
    Quote Originally Posted by Greebo View Post
    Quote Originally Posted by Labontet View Post
    HUH?
    Am I the only one that has this problem? If so, someone needs to intepret the modge-podge of words on that site. I do not understand the "techie words and instructions" that are shown.

    Thanks
    Quote Originally Posted by Greebo View Post
    I was addressing Gabe.

    And no you're not the only one having the problem. It requires Gabe to fix it.
    Quote Originally Posted by Gabe View Post
    hmmmmm testing something disregard.
    is multiquote working?

  10. #9
    Registered User Greebo's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Baltimore, Maryland
    Age
    51
    Posts
    8,566
    Post Thanks / WTG / Hug
    Rep Power
    83

    Default

    No. Your forum is broken.

Similar Threads

  1. Do you ever read other frugal forums
    By hmcart in forum General Chat
    Replies: 56
    Last Post: 01-13-2012, 03:42 PM
  2. Mark forum as read. leads to error
    By MTS04 in forum Site Support
    Replies: 9
    Last Post: 01-21-2011, 06:48 PM
  3. Mark forums read?
    By Linus in forum Site Support
    Replies: 2
    Last Post: 08-10-2009, 10:38 PM
  4. read new posts in only certain forums?
    By acidcookie in forum Site Support
    Replies: 4
    Last Post: 11-03-2008, 02:59 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 04-05-2003, 08:33 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •