Mark forum as read. leads to error
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Registered User MTS04's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    746
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    19

    Default Mark forum as read. leads to error

    Hi Gabe,

    Went to home and family>family>pets. I tried to mark the forum as read. (using the little folder Icon on the bottom of the forum) and I got this message:

    Your submission could not be processed because a security token was invalid.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
    Also, I tried it again, and now all forums appear to be marked as being read. All forums, in every category. Hmm.

    Thanks

    eta: I guess the error also caused me to have bad spelling. I corrected most of it.

  2. #2
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    Thanks will look into this!
    Weird...

  3. #3
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    It should be fixed now.

  4. Remove Advertisements
    FrugalVillage.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Registered User MTS04's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    746
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    19

    Default

    Hmm, still getting it. Cleared out cache and cookies. Did a hard refresh. I'm using firefox, if that makes a difference.

  6. #5
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    Weird. Mind posting the link or section you are doing this?
    Thought I nailed it. Sorry.

  7. #6
    Registered User MTS04's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    746
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    19

    Default

    ok...

    I click here Pets - Frugal Village Forums



    Then here: Forum Tools



    and I get: Invalid token

    Last edited by Gabe; 01-15-2011 at 01:15 PM.

  8. #7
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    I'm unable to reproduce this bug. Let's wait a few days in case your ISP has it cached. Ok?

  9. #8
    Registered User MTS04's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    746
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    19

    Default

    It's all better now. thanks!

  10. #9
    Unix Ninja Gabe's Avatar
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Midland, Michigan, United States
    Posts
    3,209
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    36

    Default

    Great. One down 100 to go!
    Are the forums slow loading for you?

  11. #10
    Registered User MTS04's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    746
    Post Thanks / WTG / Hug
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    19

    Default

    No, I have ABP as an extension on Firefox. It keeps the forums loading ok.

    I have IE 8 at work, and the forums take forever to load. It seems the ad along the side just delays the loading.

Similar Threads

  1. Mark Forums Read
    By Labontet in forum Site Support
    Replies: 8
    Last Post: 06-09-2010, 09:36 AM
  2. Mark forums read?
    By Linus in forum Site Support
    Replies: 2
    Last Post: 08-10-2009, 10:38 PM
  3. One thing leads to another
    By Cricketlegs in forum Frugal Living
    Replies: 18
    Last Post: 02-26-2009, 12:13 PM
  4. Any leads on sales/coupons right now?
    By boogiemum in forum Frugal Living
    Replies: 3
    Last Post: 10-19-2007, 06:41 AM
  5. Malnutrition leads to antisocial Behavior
    By COUNTRYBUMPKIN in forum Health and beauty
    Replies: 2
    Last Post: 11-23-2004, 03:14 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •